Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте, взех си 156 1л8 ТС и имам няколко въпроса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте, взех си 156 1л8 ТС и имам няколко въпроса

Здравейте, взех си 156 1л8 ТС и имам няколко въпроса, колкото и глупаво и елементарно да звучат
    1. Еърбегът на волана то слънцето се е раздул и си се вижда вътре, но и клкаксона е върху него и някво много се мести като го натисна и въпросът ми е ако го изхакам някой път по силно да не му стане нещо в смисъл да изгърми
    2. Откъде се пускат халогените
    3. С какво масло да карам
    4. Колко струва една крушка за късите и габарита горе долу
    5 Май не ми светят трите врътки за климатика от какво може да е това.
    И това е май за сега
    156 1.8 TS

Честито колега само да те радва колата
    Сега за въпросите за еърбега ако натискаш клаксона по-силно едвали нещо ще му стане НО ПО-ДОБРЕ НЕ ГО НАТИСКАЙ С УДАР.
    Халогените се пускат в дясно до ръчната спирачка откъдето си нагласяш огледалата има 2 копчета едното е за светлините за мъгла а другото са халогените като натиснеш копчето на халогените на таблото трябва да ти светнат зелен цвят а за мъгла ндикацията е жълта.
    За маслото май всички си караме с Selenia и сме страшно доволни НО ти избираш вече кое дали 20К,Performer или Racing въпрос на личен избор.
    За крушките незнам около 5лв.
    А за копчетата на климатика виж първо дали ти свети таблото ярко ако не от лявата страна под духалката за въздух има 2 коп4ета на едното е написано кm/h тва ти е за километража и за температурата а от другото се регулира яркостта на таблото и приборите пробвай оттам ако не става и не светят зна4и са изорели крушките зад таблото и затова климатика и другите уреди не светят.
    Успех колега ако имаш нужда ще помагаме
    EX 156 1.6 TS

Comment

1.За еърбегът виж отзод зад волана да не са ти се развили болтчетата. 2.До ръчната имаш два бутона с десния се пускат халогените,с левия
      светлините за мъгла.
      3.Препоръчваното масло е 20 К for ALFA.
      4.Крушка за късите на ВАРТА-10 лв.,за габаритите на ОСРАМ-8 лв.
      5.Малко по надолу има тема за светлините на климатика.
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

крушка за късите на БОШ е 8,30лв.
        sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

tova nai-veroqtno e biv6ata mi kola,da kato q gledam sam 100% siguren 4e e tq.Neznam koi si no ako ima6 vaprosi kam kolata pitai men.Ako razbirase stava vapros za E6646...Znam i katnite zabi.sas zdrave da si q kara6 i bezavariino.Tuk v london karat mnogo takiva i napravo otka4am.Dano sledva6tata mi kola e 159.

Sorry za latinicata.
          Alfa 156 1.8 TS '98

Comment

a zabravih da ti kaja za vratkite ne se zanimavai s tqh mnogo e razpraviq,az sam svalql centralnoto tablo za tqh neraboteha dosta ot lampite i gi smenih no nese bqh saobrazil 4e 6te mi trqbvat pove4e kru6ki i tezi ne gi smenih.ako ti se zanimava kupi si kru6ki i gi smeni no e mnogo golqma vratka.a ina4e ne svetqt samo dvete a pak moje da e izgorqla i drugata.a na airbega ne mu se pla6i.tova edin ot defektite na alfite ot slanceto stava taka.
            Alfa 156 1.8 TS '98

Comment

Аз сложих Valvoline за 10000км лошо ли е?
              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Лошо не е но по мнение на колегите и мое ТS мотора се чувства най добре с Seleniq 20K alfa romeo което мисля че е специално за тези мотори
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

В такъв случай след 10 000км слагам от него!Благодаря за инфорамацията!
                  Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Working...
                  X